fbpx
September 10,11,12 2021

Digital Sanicole Airshow

Het is dan eindelijk zover. De adembenemende digitale versie van onze Sanicole Airshow, om ervoor te zorgen dat je de toppers van de airshow wereld toch niet hoeft te missen dit jaar.

Vrijdag 11 Sept vanaf 20u kunnen jullie de Digital Sanicole Airshow volgen en dit simpelweg via onderstaande link(s).

Onze Airshow wordt dit jaar opgedragen aan alle zorgverleners die de afgelopen maanden keihard gewerkt hebben om ons door deze corona-crisis te loodsen en daarom willen wij de opbrengst van deze airshow integraal schenken aan de vzw Fire Stress Team Vlaanderen, een organsiatie die zich bezighoudt met onderstening van hulp –en zorgverleners en nu in het bijzonder omdat de veerkracht en weerbaarheid van deze groep professionals tijdens de COVID-19 pandemie zwaar op de proef wordt gesteld.

Sanicole heeft beslist haar Digital Sanicole Airshow gratis uit te zenden en iedereen geheel vrijblijvend de mogelijkheid te bieden een donatie voor dit goede doel te doen. Jullie kunnen zelf kiezen of jullie een bijdrage naar keuze doen aan dit fantastische project alvorens de show te bekijken.

Geef hieronder uw gegevens voor donatie

[doneren_met_mollie]

After clicking on the ‘donate’ button above you are automatically redirected to the thank you page and ready to start the Digital Sanicole Airshow

We hopen dat jullie zullen genieten van de fantastische show die ons team voor jullie in petto heeft en uiteraard ook dat we na afloop samen een mooi bedrag kunnen overmaken aan de VZW FiST.