banner date insider bg2019cc

 

 Become a Sanicole Airshow Insider &

 SAVE UP TO 50% 2019-TICKETS !


As a Sanicole Airshow Insider you get:

  • fighterbb   The flying schedule for airshow weekend
  • fighterbb   Airshow performer announcements and a look behind-the-scenes
  • fighterbb   First dibs & access to special "insider ONLY" discounts and offers !

 

 

DVD website 2017

Order your copy of the Sanicole Airshow DVD

With our ticket-module (at the bottom of this page) you can select your tickets and in the next steps you can perform your online secured payment. Immediately after your online payment confirmation you will receive a confirmation in your mailbox. The DVD will be sent as from Nov '17. Thanks for your intrest and patience !

Via onze bestel-module (onderaan de pagina) kan je jouw bestelling invoeren (zonder servicekost !) en via een beschermde transactie een online betaling uitvoeren. Meteen daarna ontvang je de bevestiging in jouw mailbox. De DVD wordt verzonden vanaf november '17. Alvast dank voor jullie interesse en geduld !

La module pour commander le DVD (en bas de la page) vous offre le choix de billets désirés et permet de payer en toute sécurité; Tout de suite après vous recevrez le confirmation dans votre mailbox.
Le DVD sera envoyé au mois de Nov '17.


Bestel uw DVD via de module: http://sanicole.ticketshark.be


Tickets remain for sale at the entry on Sunday Sep 10th

Overview Tickets

Award-winning aerobatic pilot Melissa Pemberton !


 

 Ticket Daysale
Sunday 10 September Dayticket Sanicole Airshow

Kidsticket Sanicole Airshow
Kids (-14y)
 -

-
€ 30,-

€ 10,-
       WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Geen enkel outdoor evenement in België kan de International Sanicole Airshow (ISA) evenaren voor haar unieke concept waarin vliegtuigen en helikopters van over heel de wereld adembenemende demonstraties geven voor de ogen van het publiek. 

Europa’s meest toonaangevende burgerluchtvaartshow biedt haar sponsors een unieke en spectaculaire sfeer waarin creatieve ideeën tot leven komen. Het is de ideale plaats om relaties uit te nodigen, het ultieme idee te lanceren of simpelweg aan netwerking te doen.

De verscheidenheid aan demonstraties en attracties, het professionalisme van de service en de ultieme “wauw”-factor bieden tal van mogelijkheden om de ISA te gebruiken bij het realiseren van business objectieven.

Veel klanten en bedrijven keren ieder jaar terug als gast op het evenement, niet in het minst voor het lokale, nationale én internationale prestige, voor de dynamische atmosfeer en voor het spectaculaire programma. Zij erkennen de ISA als één van de weinige publieke evenementen met die flexibiliteit om hun return te maximaliseren, zowel voor multinationals als kleine en middelgrote ondernemingen. 

je kan er ook voor kiezen om er een super groot vliegfeest van te maken door extra te genieten en de vliegshow te volgen vanop onze grote tribune of zelfs ons VIP-terras. Hiervoor hebben we twee verschillende formules:  Business vrijdagavond (UITVERKOCHT), zondag (UITVERKOCHT) en VIP vrijdagavond (UITVERKOCHT) zondag (UITVERKOCHT).

 

  • In de Business formule vrijdagavond (UITVERKOCHT), zondag (UITVERKOCHT) krijg je een voorbehouden parkingplaats en word je met een speciale shuttle vanop de parking naar onze Business Hangar gebracht. Je kan onze vliegshow eveneens volgen vanop onze centrale tribune en ook hier ligt er bij aankomst een programmaboek van de airshow voor je klaar. In de Business Hangar kan je tijdens de middag genieten van een pasta-lunch en ook hier blijft onze open bar de hele dag tot jouw beschikking. Na een dag vol vliegplezier zorgen we uiteraard ook opnieuw voor de shuttle naar je wagen.

  • Als je echt wil ontdekken wat genieten is, moet je voor onze VIP formule vrijdagavond (UITVERKOCHT), zondag (UITVERKOCHT)kiezen. Je kan in alle rust parkeren op onze VIP-parking van waaruit je met onze speciale shuttle service naar de VIP-zone wordt gebracht. Vanaf ’s morgens staat de koffie hier al klaar en kan je genieten vanop ons exclusief VIP-terras. Omstreeks half 12 wordt de aperitief geserveerd en aansluitend kan je genieten van de uitgebreide lunch die geserveerd wordt. Met haar transparante dak hoef je ook geen seconde van de show te missen terwijl je rustig kan genieten van onze gastronomische gerechten. Ons Sanicole Team staat de hele dag klaar om ervoor te zorgen dat jullie de luchtvaart dag van jullie leven krijgen en in de watten gelegd worden. Om exact te weten wat jullie te wachten staat indien jullie kiezen voor de Sanicole VIP experience, geniet dan zeker van de onderstaande trailer.

Overzicht VIP-Tickets

 prijzen exclusief BTW

 TicketPresale
tot 31/08
 Vrij 8 Sep Business - Sunset SOLD OUT
  Business kids  - Sunset SOLD OUT
  VIP - Sunset SOLD OUT
  VIP kids (-14y) - Sunset SOLD OUT
Zon 10 Sep  Business - Airshow SOLD OUT
  Business kids  - Airshow SOLD OUT
  VIP - Airshow SOLD OUT
  VIP kids (-14y) - Airshow SOLD OUT

Wil je graag nog bijkomende info over het VIP-programma, download dan hier je brochure of contacteer ons hospitality team via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Boek uw ticket via de Ticket-module:

Wil je graag nog bijkomende info over het VIP-programma, download dan hier je brochure of contacteer ons hospitality team via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! 

Wordt de ticketmodule niet correct weergegeven, klik dan op deze link, er wordt dan een nieuwe pagina geopend. Uw ticket-aankoop verloopt via dezelfde methode, en op de meest veilige manier.

 

 

Tickets & Angebote

Award-winning aerobatic pilot Melissa Pemberton !


 Ticket-Daysale
Sunday 10 September  Dayticket Sanicole Airshow

Kidsticket Sanicole Airshow
Kids (-14y)
-

-
€ 30,-

€ 10,-
       

 


 

Naar de Sanicole Airshow als vip: een uniek businessevent voor uw bedrijf

Duizelingwekkende demonstraties. Spectaculaire luchtacrobatie. Indrukwekkende shows van internationale vliegteams. Dat zijn de troeven van de Sanicole Airshow!

Bent u op zoek naar een originele formule voor uw businessevent? Kies dan voor een viparrangement op de Sanicole Airshow en bied uw zakelijke contacten onvergetelijke momenten. Hét succesrecept voor een geslaagd netwerkmoment met uw klanten, prospects of zakenrelaties.

Op 8 en 10 september 2017 dompelen we u onder in de magie van de luchtvaart. Op vrijdagavond (UITVERKOCHT !) beleeft u een adembenemend luchtspektakel bij zonsondergang. Op zondag (UITVERKOCHT !) geniet u een hele dag lang van een totale luchtvaartbeleving. Voor beide events bieden we viparrangementen aan.


Boek uw ticket via de Ticket-module: