banner date insider bg2019cc

 

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

 

De ambasadeurs bij uitstek van de Franse luchtmacht en Frankrijk in haar geheel zijn de Patrouille de France, wellicht het meest bekend vanwege de traditionele opening van het nationale défilé op 14 juli waarbij zij de Franse driekleur boven Parijs tekenen.

Het team vertegenwoordigt de Franse luchtmacht en de Franse luchtvaartindustrie over de ganse wereld. Zo ging het team eerder dit jaar op tournée door de Verenigde Staten. Zij vliegen met 8 Alpha Jets, jettoestellen voor de geavanceerde vliegopleiding die ook door de Belgische luchtmacht worden gebruikt.
Het team is gebaseerd te Salon-de-Provence in het zuiden van Frankrijk. Hun voorstelling kenmerkt zich door en elegant luchtballet met de ganse formatie van 8 toestellen in het eerste deel, gevolgd door en dynamische tweede helft waarbij de toestellen in kleinere groepjes adembenemende kruisingen en spectaculaire luchtacrobatie in dichte formatie uitvoeren.
Wij zijn bijzonder fier dat de Patrouille de France zal deelnemen met hun demonstratie van wereldklasse tijdens de 40ste verjaardagseditie van de International Sanicole Airshow.

Type: Alpha Jet
Fabrikant: Dassault/Dornier
Land: Frankrijk
Display team