banner date insider bg2019cc

 

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP
JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

De Pitts S2S is een geavanceerde versie van de familie Pitts-acrobatievliegtuigen die is ontstaan in de jaren 40. Deze variant is ontworpen in de jaren 60 voor competitie en luchtacrobatie. Het toestel dat u in actie kan zien tijdens de 40ste International Sanicole Airshow is een doorontwikkeling van de S2S. De aanpassingen omvatten een nieuwe motorkap, titanium landingsgestel en een nieuw brandstofinjectie-systeem.

Het heeft ook een nieuw ontwerp van vleugel waardoor het betere rolprestaties kan voorleggen.
De piloot die met de Pitts S2S zal vliegen is Richard Goodwin. Hij vloog vroeger met de Tornado Gr1 jachtbommenwerper bij de Britse Royal Air Force. Na zijn militaire carrière stapte hij over naar de burgerluchtvaart, waar hij tot op vandaag actief blijft. Hij is ook lid van de British Aerobatic Association en behoort tot de populairste airshowacts in Groot-Brittannië.
Met zijn Muscle Pitts zal hij een prachtige toevoeging zijn aan de lange lijst van gerenommeerde luchtacrobatie-piloten die met Pitts of andere acrobatietoestellen hebben opgetreden te Sanicole in de loop der jaren.

Fabrikant: Curtiss Pitts
Land: Verenigd Koninkrijk
www.richgoodwinairshows.com 
Acrobatievliegtuig

 

Tags: Pitts S-2, Richard Goodwin