banner date insider bg2019cc

 

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

 

De Rafale is de nieuwste en belangrijkste jager bij de Franse luchtmacht en marine. In de jaren 80 maakte Frankrijk deel uit van een samenwerkingsverband van vijf landen om een gevechtsvliegtuig van de nieuwste generatie te ontwikkelen, maar Frankrijk trok zich hieruit terug om de Rafale zelfstandig te ontwikkelen, inclusief de capaciteit om te opereren vanaf vliegdekschepen.

De andere vier landen werkten verder samen voor de bouw van de Eurofighter Typhoon.
De Rafale is ongemeen wendbaar en heeft de karakteristieke Dassault-deltavleugel, al wordt die bij de Rafale gecombineerd met een canard vooraan die bijdraagt tot de indrukwekkende vliegeigenschappen. De Rafale heeft zijn kunnen al bewezen in verschillende gevechtsoperaties, waarbij het moeiteloos kon integreren in het hedendaagse electronische slagveld dankzij geavanceerde avionica, net zoals andere toestellen van dezelfde generatie. De Rafale is ook één van de kandidaten om de F-16 op te volgen.
De displaypiloot van de Rafale is kapitein Martinez van de luchtmachtbasis Saint-Dizier in noord-Frankrijk. Mis deze adembenemende Franse demo niet tijdens de 40ste International Sanicole Airshow, waarbij de piloot tijdens manoeuvres tot 10 keer de zwaartekracht ondergaat!

Fabrikant: Dassault
Land: Frankrijk
Flying (Zondag)
www.rafalesolodisplay.com
Jachtvliegtuig

 

Tags: rafale, dassault