banner date insider bg2019cc

 

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP
JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

De piloten van The Blades hebben reeds in het verleden opgetreden tijdens de International Sanicole Airshow, hetzij als teamlid van The Blades hetzij als lid van de Royal Air Force Red Arrows. Alle piloten in dit uitzonderlijke burgerteam zijn namelijk voormalige Red Arrows-piloten. Nog een bijzonderheid van The Blades is dat het team ook een officiële luchtvaartmaatschappij is.

Dit betekent dat zij passagiers mogen meenemen voor volledige acrobatievluchten in formatie. Dit is populair als bedrijfsactiviteit als onderdeel van een ééndaags pakket.
The Blades staan gestationeerd op het vliegveld van Sywell, ongeveer 60 minuten ten noorden van Londen. Zij vliegen met de Extra 300S, een tweezits-acrovliegtuig met uitzonderlijke prestaties, dat tot plus en minus 10G aankan.
De leider van het Team in 2017 is Ben Murphy, ook een voormalig leider van The Red Arrows. Zijn echtgenote Kirsty vliegt ook bij The Blades. Daarenboven vliegt Ben ook in de Challenger Class van de Red Bull Air Race World Series.
Mis de terugkeer van deze publiekslievelingen niet tijdens de Sunset Airshow!

Aircraft: Extra 300S
Fabrikant: Extra Flugzeugbau
Land: Verenigd Koninkrijk
www.theblades.com 

Sunset Airshow (vrijdag)

 

 

Tags: the blades