banner date insider bg2019cc

 

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

 

In 1997 werd de F-35 geselecteerd als nieuw gevechtstoestel voor de Amerikaanse luchtmacht, Navy en Marine Corps. Elke versie voor deze drie strijdkrachten verschilt: Zo moet de versie voor de Navy de grote krachten van bruuske landing op vliegdekschepen kunnen weerstaan, en vereisen de Marines dat het vliegtuig vertikaal kan opstijgen en landen.

Alle versies hebben één ding gemeenschappelijk: Ze hebben stealth-eigenschappen waardoor ze zeer moeilijk te detecteren zijn voor de vijandelijke radar, waardoor de overlevingskansen vergroten. Het toestel is volledig geïntegreerd in de huidige digitale gevechtsomgeving en bezit zelf ook een uitgebreid gesofisticeerd sensorpakket. Verschillende Europese landen werken mee aan de ontwikkeling van dit gesofisticeerde toestel, dat ook kandidaat is om de Belgische F-16’s op te volgen.
Te Sanicole kan u een replica van dit toestel van nabij ontdekken en vertegenwoordigers van fabrikant Lockheed-Martin vragen waarom de F-35 de ideale keuze zou zijn voor de Belgische luchtmacht.

F-35 Lightning II
Fabrikant: Lockheed-Martin
Land: Verenigde Staten
www.f35.com 

 

Tags: F-35, JSF, mockup