banner date insider bg2019cc

 

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP
JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Geen enkel outdoor evenement in België kan de International Sanicole Airshow (ISA) evenaren voor haar unieke concept waarin vliegtuigen en helikopters van over heel de wereld adembenemende demonstraties geven voor de ogen van het publiek. 

Europa’s meest toonaangevende burgerluchtvaartshow biedt haar sponsors een unieke en spectaculaire sfeer waarin creatieve ideeën tot leven komen. Het is de ideale plaats om relaties uit te nodigen, het ultieme idee te lanceren of simpelweg aan netwerking te doen.

De verscheidenheid aan demonstraties en attracties, het professionalisme van de service en de ultieme “wauw”-factor bieden tal van mogelijkheden om de ISA te gebruiken bij het realiseren van business objectieven.

Veel klanten en bedrijven keren ieder jaar terug als gast op het evenement, niet in het minst voor het lokale, nationale én internationale prestige, voor de dynamische atmosfeer en voor het spectaculaire programma. Zij erkennen de ISA als één van de weinige publieke evenementen met die flexibiliteit om hun return te maximaliseren, zowel voor multinationals als kleine en middelgrote ondernemingen. 

je kan er ook voor kiezen om er een super groot vliegfeest van te maken door extra te genieten en de vliegshow te volgen vanop onze grote tribune of zelfs ons VIP-terras. Hiervoor hebben we twee verschillende formules:  Business vrijdagavond (UITVERKOCHT), zondag (UITVERKOCHT) en VIP vrijdagavond (UITVERKOCHT) zondag (UITVERKOCHT).

 

  • In de Business formule vrijdagavond (UITVERKOCHT), zondag (UITVERKOCHT) krijg je een voorbehouden parkingplaats en word je met een speciale shuttle vanop de parking naar onze Business Hangar gebracht. Je kan onze vliegshow eveneens volgen vanop onze centrale tribune en ook hier ligt er bij aankomst een programmaboek van de airshow voor je klaar. In de Business Hangar kan je tijdens de middag genieten van een pasta-lunch en ook hier blijft onze open bar de hele dag tot jouw beschikking. Na een dag vol vliegplezier zorgen we uiteraard ook opnieuw voor de shuttle naar je wagen.

  • Als je echt wil ontdekken wat genieten is, moet je voor onze VIP formule vrijdagavond (UITVERKOCHT), zondag (UITVERKOCHT)kiezen. Je kan in alle rust parkeren op onze VIP-parking van waaruit je met onze speciale shuttle service naar de VIP-zone wordt gebracht. Vanaf ’s morgens staat de koffie hier al klaar en kan je genieten vanop ons exclusief VIP-terras. Omstreeks half 12 wordt de aperitief geserveerd en aansluitend kan je genieten van de uitgebreide lunch die geserveerd wordt. Met haar transparante dak hoef je ook geen seconde van de show te missen terwijl je rustig kan genieten van onze gastronomische gerechten. Ons Sanicole Team staat de hele dag klaar om ervoor te zorgen dat jullie de luchtvaart dag van jullie leven krijgen en in de watten gelegd worden. Om exact te weten wat jullie te wachten staat indien jullie kiezen voor de Sanicole VIP experience, geniet dan zeker van de onderstaande trailer.

Overzicht VIP-Tickets

 prijzen exclusief BTW

 TicketPresale
tot 31/08
 Vrij 8 Sep Business - Sunset SOLD OUT
  Business kids  - Sunset SOLD OUT
  VIP - Sunset SOLD OUT
  VIP kids (-14y) - Sunset SOLD OUT
Zon 10 Sep  Business - Airshow SOLD OUT
  Business kids  - Airshow SOLD OUT
  VIP - Airshow SOLD OUT
  VIP kids (-14y) - Airshow SOLD OUT

Wil je graag nog bijkomende info over het VIP-programma, download dan hier je brochure of contacteer ons hospitality team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Boek uw ticket via de Ticket-module:

Wil je graag nog bijkomende info over het VIP-programma, download dan hier je brochure of contacteer ons hospitality team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wordt de ticketmodule niet correct weergegeven, klik dan op deze link, er wordt dan een nieuwe pagina geopend. Uw ticket-aankoop verloopt via dezelfde methode, en op de meest veilige manier.